Foto gemaakt door: Deanna's moments

Over mij

Hallo en welkom! Ik ben Ilona, woonachtig in Nederland en 31 lentes jong.

 Mijn werk is het resultaat van mijn creativiteit die ik met deze hobby kan uiten. Hoewel ik voorheen altijd schilderde was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik zag jesmonite voorbij komen en dacht; dat past perfect bij mij! Het lijkt mij dan ook fantastisch mooi om met mijn creaties andere blij en vrolijk te maken, zoals ik dat word wanneer ik de producten maak. 

Er is met jesmonite zó veel mogelijk, dat er eindeloze creaties te maken zijn. Alle kleuren en soorten zijn op aanvraag te maken! Neem rustig een kijkje en spreken de producten je aan, maar je wilt graag je eigen kleuren combinatie?

Let me know!

- Lots of love and enjoy life -

Product omschrijving en mogelijkheden

 Alle kleuren en combinaties zijn mogelijk. Ook de 'terrazzo chips' die in de producten te zien zijn, kunnen in meerdere kleuren gemaakt worden en ook gemixt worden. Marmer look of het toevoegen van goud, rozé goud of zilver blad is mogelijk. Voor de toevoeging van 'terrazzo chips' of bladgoud in het product geldt een meerprijs van €1,- per item. Laat het ons weten en wij maken voor jou die unieke combinatie. 

Wanneer je interesse hebt in één of meerdere producten uit de lijst of je hebt een vraag, neem dan contact op via mail of WhatsApp. Wij proberen je zo snel mogelijk te woord te staan en je bestelling te verwerken, waarna een betaalverzoek word verzonden.

Lieve groet,

Ilona - IM unique design