top of page

Leuk dat je er bent !

Hallo en welkom!

Ik ben Ilona Milou, ik woon in Nederland en ben 33 lentes jong. Mijn creatieve werk is het resultaat van mijn passie die ik door middel van deze hobby tot uiting breng. Hoewel ik vroeger altijd schilderde, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Toen ik jesmonite tegenkwam, dacht ik: dat past perfect bij mij! Ik geniet er enorm van om anderen blij en vrolijk te maken met mijn creaties, net zoals ik gelukkig word van het maken van de producten. Dit geldt natuurlijk ook voor de kaarsen die ik met de hand giet.

De woonaccessoires worden vervaardigd van Jesmonite en/of ecologische was, tenzij anders vermeld. Aangezien alle producten met de hand worden gemaakt, is elk item dus exclusief en uniek.

De materialen die gebruikt worden zijn milieuvriendelijk, duurzaam en vrij van VOC's en giftige stoffen.

De meeste kleuren kunnen worden gemaakt en je kunt ook terrazzo-chips en/of bladgoud toevoegen aan de meeste items. Let op: hier kan een extra vergoeding aan verbonden zijn.

Neem gerust een kijkje. Zie je iets wat je aanspreekt? Plaats dan je bestelling en geef je wensen door in het opmerkingenveld van de items, of neem contact op om je voorkeuren te bespreken :)

Met jesmonite en kaarsenwas zijn de mogelijkheden eindeloos, waardoor er talloze creaties te maken zijn. Alle kleuren en soorten zijn op verzoek beschikbaar! Neem rustig de tijd om te kijken. Vind je de producten leuk, maar wil je graag je eigen kleurencombinatie?

Laat het me weten! Samen komen we er zeker uit.

- Lots of love - 

Ilona

eed85f70-20c0-4adf-9a11-e0884390646d.jpg

If you can dream it, you can do it!

bottom of page