top of page

Over mij

Leuk dat je er bent !

Hallo en welkom!

Ik ben Ilona Milou, woonachtig in Nederland en 31 lentes jong.

Mijn werk is het resultaat van mijn creativiteit die ik met deze hobby ben gaan uiten. Hoewel ik voorheen altijd schilderde, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik zag jesmonite voorbij komen en dacht; dat past perfect bij mij! Ik vind het fantastisch mooi om met mijn creaties andere blij en vrolijk te maken, zoals ik dat word wanneer ik de producten maak. Dat geldt natuurlijk ook voor de kaarsen die ik met de hand giet. 

 

De woonaccessoires worden gemaakt van Jesmonite en-/of ecologische was, tenzij anders vermeld. Alle producten worden handgemaakt, waardoor dus ieder item exclusief en uniek is.

De materialen die gebruikt worden zijn eco-vriendelijk, duurzaam en VOC- en gifstofvrij. 

De meeste kleuren zijn te maken en ook kun je terrazzo chips en-/of bladgoud toevoegen aan de meeste items. Wel kan hier een meerprijs aan verbonden zitten.

Kijk rond, zie je er iets tussen staan? Plaats dan je bestelling en omschrijf je wensen in het opmerkingen vak van de items of neem contact op om je wensen te bespreken :)


Er is met jesmonite en kaarsenwas zó veel mogelijk, dat er eindeloze creaties te maken zijn. Alle kleuren en soorten zijn op aanvraag te maken! Neem rustig een kijkje en spreken de producten je aan, maar wil je graag je eigen kleuren combinatie?

Let me know! Samen komen we er zeer zeker uit. 
 


- Lots of love and enjoy life -

17898267005476594_edited.jpg

If you can dream it, you can do it!

bottom of page