top of page

Giliano,

“Hier terecht gekomen voor de kaarsen en waxgeurblokjes, ik ben blij met iedere aankoop. De geuren die uit de kaarsen en het wax komen zijn geweldig, mijn hele familie is er blij mee. Altijd als vrienden bij me thuis komen geven ze aan dat het lekker ruikt, dus ik stuur ze allemaal gelijk door naar imuniquedesign!!"

Nathalie,

"Helemaal blij met mijn bestelling. Ik was vrij om zelf kleuren te kiezen en mee te denken met de 'look'. Een leuk concept waar het uitpakken van je bestelling zelfs een feestje is (met aandacht verpakt)."

Marijke,

“Super blij met de aankoop en alles is zo mooi geworden. Je bent vrij om zelf de kleuren te kiezen en trouwens ook heel leuk om als cadeautje te geven met een leuke cadeauverpakking. Wij zijn er helemaal blij mee!!!”

Lotte,

"Vandaag heb ik mijn bestelling binnen gekregen en wauw ik ben echt verrast hoe mooi het is geworden. Ben echt super goed geholpen met de kleuren en keuzes die ik in gedachte had. De levering is ook super snel! Ik bestel hier zeker nog eens!"

Lola,

"Echt prachtige onderzetters & mini dienblaadje! Ik ben echt onwijs tevreden! 
Helaas waren er 2 kapot, maar deze hele lieve hardwerkende mevrouw heeft ervoor gezorgd dat ik snel 2 nieuwe mag ontvangen! Kortom, top items. & top service! Heel erg happy! Bedankt ☺️"

Laat jij ook een review achter?

Hoe tevreden ben je?
Zeer ontevredenEen beetje ontevredenBest tevredenTevredenErg tevreden
bottom of page