Rating: 4.5714285714286 sterren
7 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Diede van der Veen
2 maanden geleden

Juffen kado’s besteld, leuk en duidelijk contact. Snel verzonden. Helaas bij aankomst was er 1 kaars gebroken, geen probleem er werd kosteloos een nieuwe verzonden. Ga zeker vaker leuke producten bestellen!!

Theresia
4 maanden geleden

In 1 woord: WOW! Gisteren mijn onderzetters en plateautje gekregen en ik ben er super blij mee. Lange tijd op zoek geweest naar de juiste kleurencombi en het is nog mooier dan ik kon verwachten. Super service ook dus ik ben mega tevreden!

Michelle van Wanrooij
4 maanden geleden

Vandaag mijn bestelling binnen gekregen en alles is nog mooier dan ik in gedachte had! Ze luistert goed naar je wensen en weet er vervolgens iets heel unieks en moois van te maken. De bestelling was super goed ingepakt en snel geleverd. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Nicolette
6 maanden geleden

Super mooie kaarsenhouder set besteld precies in de kleuren die ik hebben wilde..daarnaast het paartje man en vrouw in 2 kleuren en daarnaast nog het "billenbakje"" supeemooie kleur..via pb geholpen met de kleuren en bestellen! Zeer vriendelijk,niets is teveel..je kan alles vragen..uitleg en via pb de screenshot gestuurd wat ik graag wilde hebbrn en vandaag alles binnen gekregen! Zeer netjes en goed ingepakt,bezorging via DHL prima geregeld!
Voor mij een dikke 10!!
Ik zou zeggen kijk eens rond op haar site er is keus genoeg!

Diemae
7 maanden geleden

IM Unique Design doet haar naam eer aan. Echte mooie, unieke items met veel zorg gemaakt. Ik ben fan!!

Jeanine
7 maanden geleden

Echt te gek!! Met open mond heb ik mijn bestelling zitten te bekijken. Echt tof en deze kwaliteit zie ik niet gauw terug bij de concurrenten.. Ik ben gestart met een familie en langzamerhand is mijn collectie qua unieke exemplaren steeds groter geworden. Ik ben er echt blij mee en deze meid denkt ook nog eens fantastisch met me mee. Dikke aanrader dus :)

Lotte
8 maanden geleden

Vandaag heb ik mijn bestelling binnengekregen en wauw ik ben echt verrast hoe mooi het is geworden, ben echt super goed geholpen met de kleuren en keuzes die ik in gedachte had, de levering is ook super snel! Ik bestel hier zeker nog is!

Gerdy
8 maanden geleden

Leuke site en elke dag leuke berichtjes. Kijk er elke keer weer naar uit! Inmiddels ook al een paar kaarsen en mooi schaaltje gekocht bij IM Unique Design en er zullen nog wel wat nieuwe koopjes volgen. Leuke unieke handgemaakte spullen!

Toos Valkenburg
10 maanden geleden

Hele goeie en leuke spullen. Kan zelf kiezen wat voor kleur.

Marijke
10 maanden geleden

Super blij met de aankoop en alles is zo mooi geworden.
Je bent vrij om zelf kleuren te kiezen en trouwens ook heel leuk om als cadeautje te geven met daarbij een leuke cadeau verpakking die ze aanbiedt.
Wij zijn er helemaal blij mee!!!